We’re not
makers of design,
we’re made by design.

Made By Design is een spitsvondig team met samen meer dan 20 jaar grafische ervaring, en ondertussen een heel arsenaal aan drukkers, copywriters, webdevelopers en evenementenbureau's in hun hoed.

We werken graag met mensen die onze visie delen: geen laagje design op je product of boodschap, maar de essentie bovenhalen en er op die manier, heel precies, een indrukwekkend verhaal van maken.

Inge Tanghe
Art Director

Een hands-on werkpaard met een passie voor typografie. Lay-out elke strategie tot een persoonlijk verhaal.

Stefan Van Loon
Digital Creative

Conceptman, digitaal doorwinterd, maar nog altijd kinderlijk verrast door elk pop-upkaartje. Slijpt eender welke droom tot levensechte pixels.

Maarten Peeters
Vormgever, motion designer

Gedreven in het creëren van straffe beelden, eindeloos gefascineerd door de wonderlijke wereld van bladspiegel en stramien.

Rudy Tanghe
Office manager

“An offerte a day keeps the doctor away”. Levend rekenmachine. Tot zover de enige in het bedrijf die een verstandhouding heeft met de printer.

Elias Van Esbroeck
Digital Developer

Ontwikkelaar die goochelt met knoppen en databases en de meest uiteenlopende websites uit zijn hoed tevoorschijn tovert.

Andreas Van Esbroeck
Fotograaf

Sneller dan zijn schaduw, steeds paraat om achter iedere hoek of oogopslag rake beelden te schieten, ongeacht in de studio of outdoors.

Geef ons gerust een belletje!

Design is people.

info@madebydesign.be

+32 486 466 444