Ga zitten. Neem een koffie. Hier is hij, onze portfolio.

Wij maken niet zomaar een logo of snel-snel een website. We willen meer: dat jij de juiste indruk maakt op het juiste moment. We zetten je graag aan het denken, voorbij het standaard naamkaartje, de massa-mailing, flyers.

Nee, we geloven in verhalen vertellen. Via je logo, je stijl, misschien een persoonlijk magazine. Met een website die de concurrentie doet verbleken. Of een verrassende pop-up, of een event dat écht af is.
Kijk maar...

logo en huisstijl, lay-out en vormgeving, webdesign, social en e-mailmarketing

Land van Playsantien

Zien!

De Kempense gemeenten Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel zijn onder toeristen en levensgenieters al langer gekend als onderdeel van het Land van Playsantiën. Na 17 jaar werd het voor hen hoog tijd om een frisse rebranding door te voeren die een breed publiek aanspreekt. De nieuwe huisstijl weerspiegelt niet enkel het groene karakter van deze mooie streek, het bruist ook van de speelse elementen die benadrukken dat het bij hen voor alle leeftijden plezant is!

lay-out en vormgeving, illustratie, concept en campagne, verpakking en pop-ups

Wild, wilder, wildst!

Zien!

Wat een start van 2020, de gemeentelijke diensten gingen niet alleen verhuizen, ze kregen een nieuw algemeen nummer én de inwoners moesten weten dat ze nog enkel via afspraak terecht kunnen.

Een hele boterham en dat vroeg om een ludieke campagne om ze er attent op te maken.
De zwijntjes (onstnapt uit hun wapenschild), toonden de weg naar het nieuwe adres, kwamen af en toe iets vertellen op facebook en zijn niet meer weg te denken uit hun gemeente.

logo en huisstijl, lay-out en vormgeving, illustratie, webdesign

Rebranding van een startup op koers

Zien!

eFoodconsult wou vijf jaar geleden de koude keten verbeteren met een hi-tech koelbox en een beter logistiek model. Maar ze waren stilaan uit het keurslijf van veelbelovende startup gegroeid. Even stilstaan dus bij waar ze vandaag staan, en hoe ze zich het best oriënteren op nieuwe, veeleisende en internationale sectoren. We gingen samen aan de slag: een meer passende naam en slogan, en een sterk logo en huisstijl om de nieuwe doelstellingen duidelijk te maken: "Etheclo - cold chain intelligence".

logo en huisstijl, lay-out en vormgeving, illustratie, webdesign, verpakking en pop-ups

Eenvoud en klasse

Zien!

Carte blanche, heerlijk voor een ontwerper! We mochten ons laten gaan voor het logo van Bistro Gustaaf. Eenvoud en klasse willen ze uitstralen, net zoals de gerechten die ze serveren. Wat bij Tommy en Ellen heel belangrijk is: het verhaal moet kloppen. Stickers, bierviltjes, menukaart, naamkaartjes, website,… alles werd overgoten met een Bistro Gustaaf sausje. De ontwerpen en lay-out zijn zo op elkaar afgestemd dat het verhaal klopt en de geloofwaardigheid voor 100% gesmaakt wordt.

logo en huisstijl, lay-out en vormgeving, webdesign

Een lagune van rust...

Zien!

Lagune: een oase van rust. Een plek waar je even kan wegdromen. Dit saunacomplex wil z’n gasten op en top verwennen. Samen met hen zijn we op zoek gegaan naar een sfeer die het beste bij hen past. Appelblauwzeegroen en goud zijn de gekozen kleuren: de zee, de lucht en een tikkeltje bling bling want jij verdient dat. Het logo is een perfecte match van beide. De vormgeving heeft iets oosters, iets exotisch en dat doet dan weer wegdromen.

logo en huisstijl, lay-out en vormgeving, illustratie, webdesign

Een uniform voor Bootjes in Mechelen

Zien!

Mechelen had al een tijdje bootjes varen in de binnenstad, maar de info erover was summier. Het was tijd om een stevige website neer te zetten met een overzicht van alle bootvaarten, combinaties met andere toeristische partners, eenvoudige boekingsmogelijkheden, en wat nieuws. We zochten eerst naar een vrolijke huisstijl, werkten enkele illustraties uit, even eenvoudig als het logo, maar met een dynamiek die goesting doet krijgen. Dan zochten we een mooie structuur om heel hun verhaal online te krijgen.

Laten we samenwerken!

Een interessant idee, een nieuw begin, of gewoon eens praten? Wij zijn mee.

info@madebydesign.be

+32 486 466 444