WIE WE ZIJN

Made by design is een tweekoppig team dat samen meer dan 15 jaar grafische ervaring in de schaal kan werpen. Als u zoekt naar een enthousiast en spitsvondig duo, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Met de nodige creativiteit en gedrevenheid proberen we uw boodschap op een gepaste en originele manier in beeld te brengen, wat die boodschap ook mag zijn. We proberen daarbij steeds de juiste snaar te raken… en als het van ons afhangt, maken we het beeld-schoon.

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Goede vraag! U hebt kaartjes en briefpapier nodig. Een logo. Misschien een advertentie, een brochure of een blits magazine. Belettering, displays, T-shirts of stoere stickers; geen print is ons te veel. Maar ook digitaal leveren we beeldmateriaal op maat. Nieuwsbrieven, online banners, de juiste look-and-feel voor uw website of uw facebookpagina. Alles kan. Flexibel, op maat en pixelnauwkeurig.
 
Indien u dat wenst, gaan we zelfs nog een stap verder. We zorgen niet alleen voor uw grafisch ontwerp, maar zorgen er ook voor dat het in de praktijk wordt omgezet. Daarvoor hebben we een heel arsenaal aan drukkers, copywriters, webdevelopers en zelfs evenementenbureaus in onze schuiven zitten.